Fotbal / Slavia - CFR, în Conference League. Petrescu: „Trebuie să prindem o zi fantastică pentru a scoate un rezultat pozitiv”

137
Fotbal / Slavia - CFR, în Conference League. Petrescu: „Trebuie să prindem o zi fantastică pentru a scoate un rezultat pozitiv” - 1-1665040928.jpg
Echipa CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 22:00, pe Eden Arena din Praga, pe Slavia Praga (Cehia), într-o partidă contând pentru Grupa G a Europa Conference League la fotbal.

„Slavia are o echipă foarte bună, cea mai bună din grupă. În ultimii trei ani, a ajuns în grupele Champions League, în sferturile de finală în Europa League, iar în sezonul trecut în sferturile Conference League. În meciurile de acasă disputate până acum a marcat 40 de goluri şi a primit trei.

Slavia practică un fotbal total, e singura echipă din Europa în ultimii cinci ani care aduce şapte-opt jucători în careul advers. Trebuie să prindem o zi fantastică toţi ca să scoatem un rezultat pozitiv. Suntem conştienţi de valoarea adversarului. E o echipă care face presing, care atacă, de aceea noi trebuie să facem un meci perfect şi în faza de apărare, şi în atac, pentru a scoate un rezultat pozitiv.

Când dai 40 de goluri în nouă meciuri acasă înseamnă forţă. Nu ştiu cine mai bate cu 6-0 sau 7-0 acum în Europa”, a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

Foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca 

Pagina a fost generata in 0.3239 secunde