Fotbal / Ștefan şi Sîntean, chemaţi de urgenţă de Mirel Rădoi la naţionala olimpică

329
Fotbal / Ștefan şi Sîntean, chemaţi de urgenţă de Mirel Rădoi la naţionala olimpică - ra-1625124010.jpg

Articole de la același autor

Selecționata olimpică a României s-a reunit, miercuri, 30 iunie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, acolo unde se va pregăti în regim închis până la plecarea în Japonia, programată pe 15 iulie.

Selecționerul Mirel Rădoi a decis să îl cheme la lot pe Florin Ștefan, fotbalist care a fost prezent și la EURO 2019, unde a fost titular în trei din cele patru partide disputate de tricolori. Ștefan a ajuns, miercuri seară, în cantonamentul de la Mogoșoaia, informează Federaţia Română de Fotbal.

Lotul României pentru Jocurile Olimpice:

Portari: Marian Aioani (Farul Constanța), Mihai Popa (Astra), Ștefan Târnovanu (FCSB);

Fundaşi: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo București), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (Farul Constanța), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanța), Florin Ștefan;

Mijlocaşi: Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton/Anglia);

Atacanţi: George Ganea (Farul Constanța), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

Deși inițial a acceptat ca Denis Ciobotariu să fie prezent la Jocurile Olimpice, clubul CFR Cluj s-a răzgândit, motiv pentru care jucătorul nu s-a mai prezentat la reunire.

De asemenea, cu toate că se afla la București și era pregătit să intre în cantonamentul de la Mogoșoaia, George Pușcaș a fost chemat de clubul Reading. Fotbalistul a anunțat staff-ul tehnic de acest lucru și s-a întors în Anglia.

În aceste condiții, selecționerul Mirel Rădoi a decis să apeleze la Andrei Sîntean, fotbalistul care în sezonul trecut a bifat 20 de meciuri pentru Hermannstadt.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6209 secunde