Fotbal / Victorie la masa verde pentru FC Farul în partida cu Sportul

460
9
Fotbal / Victorie la masa verde pentru FC Farul în partida cu Sportul - fotbalfarul-1362905190.jpg
Partida care ar fi trebuit să se desfășoare ieri, de la ora 11.00, pe stadionul "Juventus" din Colentina, între FC Farul și liderul Ligii a II-a, Sportul Studențesc, nu s-a mai jucat. 

Jucătorii echipei gazdă au refuzat să intre pe teren din cauza neînțelegerilor financiare cu patronul clubului, astfel că la ora meciului, doar fotbaliștii Farului se aflau în spațiul de joc. Din acest motiv, centralul Sergiu Popa a decis victoria de 3-0 pentru "marinari", care au mai efectuat un antrenament și s-au reîntors la Constanța.

FC Farul a avut pregătită următoarea formulă: Curcă - Birău, Buzea, Bumbac, Drugă - Ivanovici, Sergiu Popescu, Săceanu, Coteanu - Călințaru, Chițu. Rezerve: Neagu, Băjan, I. Popescu, Stavian, Nițescu, Ghenciu, Nicola Berti.

Următoarea etapă, FC Farul va juca contra celor de la CS Otopeni, sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul "Farul".

Comentează știrea

student
10 martie 2013
sorin cealera slugoi stelist

sorin cealera trebuia sa faca reportaj la sportul-farul,nu la steaua-chelsea.ce fata de prost avea,ce slugoi de om.ce imbecil de om.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

FORZA FARUL!
10 martie 2013
FORZA FARUL!

FORZA FARUL! DOAR FARUL!

oameni ca sorin cealera,manjiti orasul de rahat
10 martie 2013
aici este constanta,mortule,nu steaua tv

sa te duci sa-i faci pantofii lui becali,daca tot faci reportaje la steaua.ce post local,s-a mai dus din timisoara,cluj,sibiu,craiova,sa mai faca reportaj la steaua-chelsea.dar,dupa cum spuneam,esti prea prost,sa-ti dai seama,cat de prost esti.hei,hei,hai stiinta.daca erai la craiova si faceai reportaje la steaua-chelsea,ieseai din casa,cu paza.stiinta nu moare.forza craiova.

de cand stau la prietenul meu aici la voi la constanta,m-am saturat de steaua voastra
10 martie 2013
STUDENT

LA NOI LA CRAIOVA NU SE AUDE NICI MUSCA DE STEAUA.IAR CINE TINE CU STEAUA,TINE IN TAINA,CA AR FI CALCAT PE CAP,INDIFERENT CE AR FI,ZIARIST,SUPORTER.NUMAI STEAUA AUD LA CONSTANTA,DE SCLAVII DRACU CE SUNTETI.SUNTETI CONSTANTENI,TINETI CU FARUL,RATATILOR,NU CU STEAUA.UN ORAS MAI LIPSIT DE DEMNITATE CA,CONSTANTA,N-AM MAI POMENIT.

FORZA FARUL.
10 martie 2013
FORZA FARUL

DOAR FARUL!

TELEGRAF,ZIAR DE MOSCOVA
10 martie 2013
TELEGRAF,ZIAR DE OSCOVA

TELEGRAF,ZIAR DE MOSCOVA.

FORZA FARUL.
10 martie 2013
FORZA FARUL.

FORZA FARUL.

SORIN CEALERA,ESTI PREA PROST,SA-TI DAI SEAMA,CAT DE PROST ESTI
10 martie 2013
DEMNITATE

FORZA FARUL.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2837 secunde