Fotbaliștii Viitorului se schimbă în vestiarul lui Kuyt și Robben

760
Fotbaliștii Viitorului se schimbă în vestiarul lui Kuyt și Robben - viitorul-1311705242.jpg

Divizionara secundă Viitorul Constanța a ajuns, ieri, în Hoenderloo, unde va efectua al doilea stagiu de pregătire al verii.

Jucătorii pregătiți de Cătălin Anghel și Norbert Niță au făcut deplasarea în "Țara Lalelelor" cu avionul, aterizând, după un zbor de trei ore, pe aeroportul "Schiphol" din Amsterdam.
Din capitala Olandei, delegația constănțeană s-a deplasat cu autocarul la Hoenderloo (100 km S-E de Amsterdam și 16 km de Arnhem), unde și-a stabilit cartierul general, cazându-se la hotelul de patru stele "Golden Tulip Victoria".
Baza de pregătire de la Hoen-derloo este folosită de naționala Olandei, iar în ultimii zece ani,
au mai efectuat cantonamente în micuța localitate echipele reprezentative ale Argentinei și Coreei de Sud, dar și o serie de cluburi importante, precum FC Barcelona, Dinamo Kiev, Ajax Amsterdam, Vitesse Arnhem, AZ Alkmaar, FC Utrecht sau Willem Tilburg.
Pe timpul stagiului, Viitorul va susține și patru meciuri amicale: pe 29 iulie, de la ora 15.30, la Almere, cu FC Almere City (Olanda, Liga a II-a); pe 1 august, de la ora 20, la baza de pregătire a lui FC Groningen, cu FC Groningen (tineret); pe 2 august, de la ora 17, la Complexul Sportiv AZ Alkmaar, cu AZ Alkmaar (tineret); pe 5 august, de la ora 18, la Hoogstraten (Belgia), cu RSC Anderlecht (tineret).

Astăzi ajunge la Hoenderloo și Gică Hagi
Gică Hagi, patronul Academiei de Fotbal care îi poartă numele, ajunge astăzi în cantonamentul Viitorului.
Constănțenii au deplasat la Hoenderloo un lot de 26 de fotbaliști: C. Costea, Buzbuchi - portari; Cureteu, Ninu, Tudorache, Nazâru, Larie, Păcuraru, Vajou, E. Asan, Mitache, L. Turcu, Aldea - fundași; Onicaș, Muscă, Al. Lazăr, Cristocea, G. Iancu - mijlocași; M. Albu, Pantelie, B. Nicola, Hertu, Vl. Rusu, V. Simion, Chițu, Călințaru - atacanți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Iulie 2011
Stire din Sport : FC Farul, egal cu Ursidos Chișinău
Pagina a fost generata in 0.3747 secunde