FC Farul, egal cu Ursidos Chișinău

1283
7
FC Farul, egal cu Ursidos Chișinău - farul-1311747536.jpg
FC Farul a terminat la egalitate, 1-1 (0-0), meciul amical de ieri, de la Predeal, cu Ursidos Chișinău, echipă din Liga a II-a a Republicii Moldova, antrenată de românul Gabi Stan. Golul "marinarilor" a fost marcat de Chehaia (min. 75).
Antrenorii echipei constănțene, Marian Pană și Ion Barbu, au folosit jucătorii: Cernea (60 Măcelaru) - Nițescu, L. Dobre, Buzea, L. Ștefan - I. Lupu (60 Chehaia), Stăncioiu, Ștefoi, Sascău (75 Husein) - M. Tănasă (60 Gh. Badea), Șt. Ciobanu.
"A fost un joc bunicel și un antrenament reușit. Am întâlnit un adversar destul de bun, de talia noastră. Băieții noștri s-au descurcat fizic, deși ieri (n.n. - marți) au jucat primul amical, urmat de câteva serii de alergare în pantă. Am avut mai multe ocazii decât Ursidos, cea mai mare ratând-o Husein, în minutul 85, care a scăpat singur cu portarul, dar a tras în el", a declarat Marian
Pană.
Astăzi și mâine, Farul revine la programul normal, cu câte două antrenamente pe zi, după care, vineri, în drumul spre casă, susține un amical cu Chimia Brazi, pe terenul acesteia, de la ora 11.

Comentează știrea

FARIST TRIST
27 iulie 2011
...

mandru ca sunt farist!.................

hhhaaa
27 iulie 2011
:))))

mandru ca farul retrogradeaza in liga 3. Propun ca steaua bucuresti sa se mute la constanta deoarece aici 99% sunt fani stelisti. Cu steaua pana la moarte, singurul club care conteaza

doar FARUL
27 iulie 2011
pt nr 2

Numai cu...rv...ele din Constanta tin cu Steaua ! Si necalificatii veniti din Moldova ! In Constanta doar Farul conteaza !

hhhaaa
27 iulie 2011
duaaaaaaa, sigur

numai handicapatii retardati mai pot tine cu farul. nu vezi ca s+a alaes praful, cu ce sa tii? mai bine ma duc si fac galerie la hcm sau la volei decat la farul, pentru ca acolo se baga bani. In plus, 99% din faristi sunt mai degraba stelisti. intreaba si tu si ai sa vezi. Forta Steaua!

tavy
27 iulie 2011
.....

in c-ta doar Dinamo conteaza..

IONUT
27 iulie 2011
IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA !

A intrat alta sluga ... Deh, oras de moldoveni sau idioti din alte regiuni pripasiti pe aici !

t.rex
27 iulie 2011
...

@IONUT ai dreptate. tzaranu' tot tzaran moare, poti sa-l duci sa traiasca si la new york.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7974 secunde