Fotbalul românesc îndoliat! A murit un mare dinamovist

1207
2

Articole de la același autor

Întreaga suflare a fotbalului românesc și în special dinamovistă este în doliu, după ce fostul mare jucător Constantin Frățilă s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani, după o lungă suferință. 


Câștigător a patru titluri consecutive cu echipa din "Ștefan cel Mare", "Titi", așa cum îl alintau apropiații, va întregi în ceruri echipa legendelor dinamoviste, alături de Cătălin Hîldan, Florea Dumitrache, frații Ion și Lică Nunweiller, Sandu Custov, Mișa Klein, Nelu Stănescu sau Patrick Ekeng.


Trupul neînsuflețit al fostului jucător va fi depus în această după-amiază la capela cimitirului "Andronache" din Capitală. Înmormântarea va avea loc duminică, 23 octombrie, la ora 12.30.


Comentează știrea

Hahhaa
21 octombrie 2016
Hahaaa

O clipa am crezut ca e fratila al nostru. Nu-i nimic, punem la loc dopul la sampanie.

Murphy
21 octombrie 2016
Ha...ha !

Si eu am crezut la fel, am acoperit sampania, poate data viitoare le bem. Apropo de marii nostrii fotbalisti care mor inante de termen, nu uitati dragilor reclama tv cu : alcoolul dauneaza grav sanatatii, dar nici reclama tv cu : pentru sanatatea dvs. consumati zilnic minim 2 litri de lichide. Doua reclame care se bat cap in cap si sunt uneori gresit intelese de utilizatori. Dumnezeu sa-l ierte pe nea Titit Fratila si sa-l duca in Rai, la loc luminos, la loc cu verdeata, dar fara carciumioare. Se pare ca UE a aprobat 200 milioane de euro pentru Rai - 2 restaurante de lux, la interventia lui Nicolae Ceausescu dupa indelungate rugaminti ale doamnei Acad.Prof.Univ.Dr. Docent Elena Ceusescu, care ere foarte trista zilele acestea ca nu cumva sa-i ia cineva lucrarea ei de doctorat la ciufulit si sa constate ca-i plagiata 100 %. Vom reveni cu Up Date.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4625 secunde