FRF a devansat data alegerilor pentru postul de președinte

1374
FRF a devansat data alegerilor pentru postul de președinte - bf8d10bcab2dc7a52f707a5ae43f5137.jpg
Alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal au fost devansate din luna martie 2010 pe 25 ianuarie anul viitor, a decis, ieri, Comitetul Executiv al FRF. Motivul invocat a fost că, pe 7 februarie, se desfășoară tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2012, iar noul președinte trebuie să pună la punct strategia.
"În condițiile în care calificarea la turneul final nu va trebui ratată, președintele FRF, care va fi ales pe 25 ianuarie 2010, va trebui să aibă timp să alcătuiască, împreună cu echipa sa și cu staff-ul tehnic al echipei naționale, programul și strategia în perspectiva preliminariilor, astfel încât obiectivul calificării să fie îndeplinit", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF.
Constantin Iacov, care a anunțat că va candida împotriva lui Mircea Sandu, președintele în exercițiu, este de părere însă că devansarea datei alegerilor are rolul doar de a-i crea un avantaj "Nașului", care s-ar teme să nu piardă puterea, după 19 ani neîntrerupți în fruntea FRF.
"E o măgărie, dar mă așteptam la așa ceva. E un plan menit să-i distrugă pe ceilalți candidați. Actuala echipă de la Federație, speriată că ar putea pierde, speră să-i prindă astfel nepregătiți pe contracandidații lui Mircea Sandu. Totuși, chiar și așa, eu voi candida și sunt sigur că voi deveni președinte. Într-o luptă în doi cu Mircea Sandu, mă aștept să câștig cu aproximativ 160 de voturi.", a declarat Iacov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5127 secunde