FRF a pus în vânzare biletele pentru meciurile României cu Israel şi Kosovo

286
FRF a pus în vânzare biletele pentru meciurile României cu Israel şi Kosovo - frf-bilete-1689947160.jpg
Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că a pus în vânzare biletele pentru meciurile echipei naţionale a României cu Israel şi Kosovo din preliminariile EURO 2024, care sunt disponibile în aplicaţia Fan Arena.
„Drumul tricolorilor spre EURO 2024 continuă în luna septembrie, cu două meciuri pe teren propriu, ambele pe Arena Naţională. Biletele pentru cele două meciuri sunt deja disponibile în aplicaţia Fan Arena. Descarcă aplicaţia din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ţi cont (sau foloseşte un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) şi poţi cumpăra bilete la meciurile României din preliminariile EURO 2024, cu Israel şi Kosovo. Dacă ai deja aplicaţia mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul FRF.

Cel mai ieftin bilet costă 35 de lei, în timp ce cel mai scump este în valoare de 500 de lei.

Cei ce vor achiziţiona bilete la ambele partide, în peluze sau în cele două tribune, exceptând sectoarele VIP, vor beneficia de un pachet promoţional, cu o reducere de 15%, care se va aplica la întreaga comandă. Se pot achiziţiona maximum 4 bilete la fiecare dintre cele două meciuri.
Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zonele destinate familiilor, la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.
Biletele vor fi livrate în format digital, la adresa de mail înregistrată, după data de 15 august 2023.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3389 secunde