Elisabeta Lipă: „Vistieria Agenţiei Naţionale pentru Sport este goală”

50761
Elisabeta Lipă: „Vistieria Agenţiei Naţionale pentru Sport este goală” - lipa-1689947247.jpg

Articole de la același autor

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a declarat, vineri, că a preluat de la fosta conducere a Ministerului Sportului foarte multe probleme, datorii şi executări, precizând că în momentul de faţă visiteria instituţiei pe care o conduce din 20 iunie este goală.

„Dacă încep să spun câte probleme am identificat la Agenţie nu cred că avem timpul necesar. În plus, mie îmi place să mă uit în faţă, nu în spate. Un lucru este însă clar, vistieria Agenţiei Naţionale pentru Sport este goală. Am foarte multe probleme, multe federaţii vor să îmi predea cheile. Iar cele care nu îmi predau cheile vin şi mă întreabă ce să facă pentru că au Mondiale, Europene sau calificări şi au nevoie de bani. Dar ambiţioasă cum mă ştiţi sunt convinsă că voi ieşi şi din asta cu succes. Vă daţi seama, dacă vistieria este goală ce să preiau? Multe probleme, asta am preluat. Şi datorii, şi executări. Şi tot vin executările. Toată lumea ne cere bani şi nu înţeleg de ce nu s-au îngrijit ca lucrurile să funcţioneze. De exemplu tot parcul auto este executat. Ce să mai spun, multe probleme, dar mie nu-mi place să mă plâng. Asta e situaţia, mi-am asumat acest lucru. Nu ştiam ce mă aşteaptă, îmi închipuiam, dar nu mă aşteptam să fie chiar aşa”, a spus preşedinta ANS, instituţie care a preluat atribuţiile sportului românesc după desfiinţarea ministerului de resort.
„Nu aş putea spune că problemele acestea influenţează calificările la Paris. Pentru că federaţiile au primit un buget cât de cât la începutul anului, iar atunci când e în pericol de a nu avea finanţare avem parterul nostru COSR care vine şi ne înlocuieşte. Colaborăm foarte bine astfel încât lipsurile să fie acoperite”, a adăugat Lipă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3451 secunde