Eduard Novak îşi va relua cariera sportivă: "Doamna Lipă să mă aştepte la aeroport după Paris 2024"

131
Eduard Novak îşi va relua cariera sportivă:

Articole de la același autor

Eduard Novak a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că după ce nu va mai fi ministru al Sportului îşi va relua cariera sportivă, precizând că speră să câştige o medalie la Jocurile Paralimpice de la Paris 2024 şi să fie aşteptat la aeroport de Elisabeta Lipă, în prezent preşedintă a Federaţiei Române de Canotaj, despre care se vehiculează că va conduce nou înfiinţata Agenţie Naţională pentru Sport.

Novak a făcut aluzie la faptul că Elisabeta Lipă i-a reproşat public că nu i-a aşteptat pe canotori la aeroport la întoarcerea acestora de la competiţiile internaţionale.

„Eu o să fiu din nou sportiv, vreau să reprezint România cu cinste la Paris 2024. Atunci o să am 48 de ani. Dar vreau să îmi continui cariera pentru că viaţa mea este sportul. Vreau să mă retrag cu încă o medalie şi, cine ştie, dacă politicul va considera în viitor că am făcut o treabă bună aici, poate o să revin (n.r. - la Ministerul Sportului). După Paris 2024 sper ca doamna Lipă să mă aştepte la aeroport”, a spus râzând ministrul, campion paralimpic la ciclism la Londra 2012.

„O cunosc pe doamna Lipă, sigur, ce să îi transmit? O să îi predau nişte proiecte serioase, iar unele e obligatoriu să le implementeze, cum e Strategia Naţională pentru Sport. Îi doresc un mandat de succes (n.r. - ca preşedintă de agenţie). Acum s-au numit miniştrii şi aşteptăm să fie numit şi noul preşedinte al Agenţiei de Sport, căruia o să îi predau lucrurile. Eu am avut o colaborare cu doamna Lipă şi din poziţie inversă. Eu fiind preşedinte de federaţie la ciclism în 2016... când după trei ani de nefinanţare atunci doamna Lipă n-a reuşit să îmi recunoască mie calitatea de preşedinte. Deci nu am avut o relaţie bună cu dânsa. Sper că din 2016 până azi a mai învăţat câteva lucruri şi sper să iubească şi alte sporturi, nu numai canotajul”, a adăugat el.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0986 secunde