Gabriela Szabo, prezentă la inaugurarea Casei Atletismului European

241
Gabriela Szabo, prezentă la inaugurarea Casei Atletismului European - gabriela-1478278767.jpg

Articole de la același autor

Fosta mare atletă Gabriela Szabo, candidată la președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a fost prezentă, joi, la Lausanne, în calitate de membru în Consiliul Asociației Europene de Atletism, la inaugurarea Casei Atletismului European. 


Szabo, care îl are ca rival la alegerile din 15 noiembrie pe fostul campion olimpic la sabie Mihai Covaliu, s-a întreținut la Lausanne cu președintele Comitetului Internațional Olimpic, germanul Thomas Bach, campion olimpic la floretă, în 1976. 


"Thomas Bach a fost plăcut impresionat să afle că voi candida pentru președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român și mi-a urat succes. A aflat că Nadia Comăneci și domnul Țiriac mă susțin. A promis că va fi atent la alegerile din 15 noiembrie. Sunt tare fericită că mă susține!", a scris Szabo pe contul său de Facebook, consultat de Agerpres. 


"A fost o sărbătoare a atletismului mondial, la care au participat peste 200 de personalități ale acestui sport din lumea întreagă. Între aceștia, Serghei Bubka, vicepreședinte al Federației Internaționale de Atletism, care a prezentat un mesaj din partea președintelui Sebastian Coe, Irena Szevinska, membră în Comitetul Executiv al Comitetului Internațional Olimpic, și nepotul lui Nelson Mandela, cunoscut și el drept un susținător al sportului ca mijloc de concordie între oameni", a declarat Szabo.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3776 secunde