Un nou candidat la președinția Comitetului Olimpic Sportiv Român

140
Un nou candidat la președinția Comitetului Olimpic Sportiv Român - covaliu-1475219202.jpg

Articole de la același autor

Mihai Covaliu, președintele FR de Scrimă, intenționează să candideze la postul de președinte al COSR, cu condiția să obțină o susținere majoritară din lumea sportului.


"Nu ascund faptul că sunt oameni care și-au arătat disponibilitatea pentru a mă susține. Eu ca sportiv, antrenor și președinte de federație nu am alt gând decât a face performanță, indiferent în locul în care voi fi. Și acolo unde voi fi îmi voi face întotdeauna datoria către țară și după aceea față de persoanele care m-au susținut și au avut încredere în mine. Până acum în pozițiile în care am fost mi-am îndeplinit obiectivele și am arătat că pot să fac ceea ce spun. Încă nu s-au încheiat toate consultările, pe 15 octombrie este ultima zi de depunere a candidaturilor, am timp să mă gândesc și să discut cu toată lumea. În momentul în care voi avea o susținere majoritară, sigur voi face acest pas'', a declarat Mihai Covaliu prezent, joi, la festivitatea de premiere a sportivilor steliști de la Ministerul Apărării Naționale.


Până în acest moment, doar fosta mare atletă Gabriela Szabo și președintele interimar, Nicu Vlad, și-au prezentat intenția de a candida pentru fotoliul COSR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3456 secunde