Galerie foto. Academia Hagi participă la turneul mondial Danone Nations Cup, în Brazilia

2306
1

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii, Academia Hagi 2002 va participa la turneul mondial Danone Nations Cup, unde participă 32 de echipe de club din întreaga lume. 


Competiția se va desfășura în Sao Paolo, Brazilia și va începe de vineri, urmând ca sâmbătă să se joace optimile și sferturile, iar duminică, 16 noiembrie, semifinalele și finalele. Cei mici vor juca câte trei meciuri pe zi.  Echipele participante sunt împărțite în opt grupe. Academia Hagi 2002 face parte din grupa, A împreună cu Irlanda, Germania și Tunisia. 


"Este un moment foarte important pentru scurta istorie a Academiei Hagi. Grupa 2002 reprezintă începuturile Academiei. Atunci când ne-am înființat, am pornit la drum cu mai mulți copii, pe diferite categorii de vârstă, dar cei mai mici erau cei din 2002. În cei aproape cinci ani de antrenamente, această echipă ne-a adus multe satisfacții, multe bucurii, a reușit să câștige o serie de turnee și ne-a reprezentat la cel mai bun nivel la toate competițiile la care au participat. Ne-a adus marea bucurie de a fi prima echipă a Academiei care câștigă Cupa Hagi. Această echipă va reprezenta nu numai Constanța, ci România la un campionat mondial. Le doresc mult succes în această aventură!", a declarat, ieri, într-o conferință de presă, președintele Academiei Hagi, Paul Peniu. 
Care este obiectivul echipei 


Academia Hagi 2002 a obținut dreptul de a reprezenta România la turneul final, după ce a devenit campioană națională la 1 iunie. Acest campionat este o competiție specială pentru copii, unde, indiferent de rezultat, fiecare echipă va juca câte șase - șapte meciuri. Obiectivul principal al echipei este să obțină cea mai bună clasare pe care a obținut-o o echipă românească de până acum. 


"Este un turneu cu 32 de echipe, împărțite în opt grupe de câte patru. Din fiecare grupă, primele două echipe se vor duce în fazele superioare, iar pentru celelalte două există un turneu de consolare. Cert este faptul că se asigură 6-7 jocuri, indiferent de rezultat. Obiectivul nostru este să acumulăm experiență. Ne dorim foarte tare să avem și un rezultat bun. Vrem să avem cea mai bună clasare de până acum a echipelor românești", a afirmat directorul coordonator Marius Codescu. 


Lista echipelor participante cuprinde numele unor țări cunoscute pentru nivelul ridicat la care se joacă fotbal: Spania, Germania, Irlanda, Argentina, Belgia etc. 


"Vom merge cu cei 12 sportivi care au participat la turneul final de la Constanța. Nu am avut voie să schimb niciun jucător. Plecăm cu obiective îndrăznețe și așteptări mari. Grupa este formată de cinci ani, au participat la numeroase turnee, sunt deja o echipă omogenă", a adăugat antrenorul Constantin Fălină. 
Echipa va pleca în această seară spre Sao Paolo.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Dinamo București, învinsă de FC Viitorul
Pagina a fost generata in 1.3086 secunde