Galerie FOTO / FC Farul a dominat partida cu CF Brăila, dar nu a câștigat

1174
3
FC Farul Constanța a obținut o remiză, sâmbătă, pe teren propriu, cu formația CF Brăila, scor 1-1, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii a II-a. 




Constănțenii au condus la pauză cu 1-0, însă la reluarea jocului, Marian Fuchs a greșit în apărare, trimițând mingea în propria poartă după un șut a lui Pungă, în min. 49. Primul gol a fost marcat de Călințaru, în min. 22. Acesta a reluat cu capul de la 7 metri o centrare din partea lui Nițescu. În min. 72, fundașul Bălașa a fost eliminat din joc pentru al doilea galben, după un fault la Chițu. Pe final de meci, "marinarii" au ratat numeroase ocazii de a înscrie. Mingile lui Ivanovici (67) și Nițescu (79) au fost reținute de Bunduc, iar Stoianof a trimis cu capul în transversală (85).


Iată echipele:


Farul (antrenor: Ion Răuță): Neagu - Nițescu, Buzea, Bumbac, M. Fuchs - Ivanovici, Berti, Săceanu, Călințaru - S. Popescu,  S. Chițu (cpt.). Rezerve: Curcă - Stoianof, Ghenciu, Bădașcă, Coteanu, Igiroșanu, Cl. Popa.


Brăila (antrenor: Alin Pânzaru): Bunduc - Bosoi (cpt.), Bălașa, Ignat, Necoară - S. Frunză, Ndigwe, R. Neagoe, Pungă - Bg. Rusu, Ad. Câmpeanu. Rezerve: Leu - Spiridon, Colilie, Cazan, Pușcașu, Ciocâlteu, Bălțoi.


În urma acestui rezultat, Farul rămâne pe locul 10 în clasamentul Seriei I, cu 24 puncte. Etapa următoare, constănțenii vor sta datorită numărului impar de echipe din campionat, urmând să mai joace sâmbătă, 8 iunie, derby-ul local cu Săgeata Năvodari, de care va depinde salvarea de la retrogradare.




Comentează știrea

ovidiuss
25 mai 2013
FC Farul-Sageata Navodari

DESTEPTAREA!!! FC Farul joaca in ultima etapa cu Sageata Navodari in ziua de 05 Iunie 2013...data a fost schimbata inainte de Pasti!daca nu ma credeti,intrati pe www.frf.ro-competitii-liga2

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

euuuuuuuu
26 mai 2013
....

Se ieftinesc biletele RATC !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2994 secunde