Gheorghe Hagi, Diana Mocanu și Leonard Doroftei, excluși din Adunarea Generală a COSR

304
Foștii sportivi Gheorghe Hagi, Diana Mocanu și Leonard Doroftei au fost excluși, ieri, din Adunarea Generală a COSR, pentru "lipsa de implicare în viața Comitetului Olimpic și Sportiv Român", a anunțat, într-o conferință de presă, președintele forului olimpic român, Octavian Morariu.
"Excluderea lor s-a făcut pe baza unor motive statutare, prin neparticiparea la ședințe și lipsa de implicare în viața Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Decizia a fost luată în unanimitate, cu una sau două abțineri", a spus Morariu la finalul Adunării Generale a COSR desfășurată, ieri, la Izvorani.
În locul celor trei foști sportivi, au fost aleși în funcțiile de membri campioana olimpică la maraton Constantina Diță, antrenorul acesteia, Valeriu Tomescu, și fostul președinte al Federației Române de Canotaj, Ioan Dospinescu.
Octavian Morariu a explicat că cel de-al patrulea loc de membru rămâne vacant: "Nu era obligatoriu să avem patru noi membri. Adunarea Generală are doar un număr maxim de membri și nu eram obligați să-i înlocuim pe toți cei excluși".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9512 secunde