Giani Nedelcu a preluat FC Farul

2443
Giani Nedelcu a preluat FC Farul - dad2d19c60c361ea558c6a6fef7155d7.jpg
Protocolul de preluare a clubului de către omul de afaceri a fost semnat vineri, iar luni urmează a fi validat în Adunarea Generală.

Reprezentanții SC Maritima Sport SA și cei ai SC Platinium SA au încheiat, vineri, negocierile pentru preluarea clubului de către omul de afaceri Giani Nedelcu. Discuțiile s-au concretizat printr-un protocol, care a fost semnat la orele prânzului, la club.
Conform documentului, care va fi validat în Adunarea Generală de luni, 6 iulie, de la ora 18, SC Maritima Sport SA renunță la calitatea de membru fondator majoritar în favoarea SC Platinium SA, firmă patronată de Nedelcu. Gheorghe Bosînceanu, fostul finanțator principal, iese definitiv din club.
"Astăzi (n.n. - vineri), am definitivat protocolul de preluare a clubului Farul și intrarea societății Platinium în locul societății Maritima, cea care a deținut majoritatea în Adunarea Generală", a declarat, pentru "Cuget Liber", unul dintre negociatorii Platinium, Mircea Crainiciuc, care va fi numărul unu în noua schemă executivă a Farului.
Noii conducători vor să se miște rapid, iar până luni, 6 iulie, să clarifice situația băncii tehnice. Vor fi aduși doi antrenori, cu care actualmente se poartă negocieri, cele mai mari șanse pentru postul de principal avându-le Marin Barbu, care se și află la Constanța.
"Tratăm cu Lăcătuș și Marin Barbu, dar ar putea apărea și un al treilea nume. Nu cred că în această seară (n.n. - vineri seară), vom fixa antrenorul", ne-a spus Crainiciuc.
Nu este exclus, totodată, ca în schema tehnică (ori în cea administrativă) să figureze și fostul fundaș al Farului, Cristi Șchiopu.
Crainiciuc ne-a mai declarat că este posibil ca din vechea echipă tehnică să fie păstrați unul sau doi tehnicieni.
Pe lângă tratativele cu cei doi antrenori, Mircea Crainiciuc discută în aceste zile și cu mai mulți jucători de Liga 1 pe care vrea să-i aducă la Farul.
Altfel, în week-end, reprezentanți ai SC Maritima merg la Brașov, respectiv la Vaslui, pentru a perfecta actele de transfer în cazul jucătorilor Băcilă, Voiculeț (la Internațional Pitești) și Gerlem (la FC Vaslui). Transferul lui Mățel la Vaslui cade deocamdată, după ce s-a creat un scurtcircuit în negocierea club - jucător, din cauza impresarului fundașului, Adrian Ilie. Cele două cluburi erau înțelese.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5249 secunde