Gigi Becali s-a săturat! Cum va arăta FCSB, după "curățenia" anunțată de patron

186
Gigi Becali s-a săturat! Cum va arăta FCSB, după

Articole de la același autor

FCSB a început cu stângul noua ediție a Superligii, iar egalul împotriva celor de la U Cluj, 1-1, l-a enervat la culme pe patronul Gigi Becali (64 de ani). Patronul roș-albaștrilor a ordonat ca 4 dintre titularii din confruntarea de duminică să nu mai facă parte din primul 11 al FCSB-ului: Valentin Crețu, Sorin Șerban, Denis Haruț și Malcom Edjouma.

Inițial, Gigi Becali a anunțat că fundașii laterali din meciul cu "U" Cluj vor ”dispărea” din echipa de start a FCSB-ului. Sorin Șerban nu era un titular al echipei, ci a jucat cu U Cluj din cauza unor probleme medicale cu care s-a confruntat Risto Radunovic, dar Valentin Crețu este cel mai bine cotat fundaș dreapta ”de meserie” din lot, unde mai e și Florin Achim.

Foarte probabil, nu fostul fundaș de la Academica Clinceni îi va lua locul lui Valentin Crețu, ci Ovidiu Popescu, folosit fundaș dreapta și în finalul sezonului trecut, și în jocurile de pregătire din această vară.

Ovidiu Popescu a fost folosit și cu U Cluj pe un alt post decât cel pe care s-a consacrat, fundaș stânga, iar evoluția sa a fost, din nou, cum s-a întâmplat și când a fost folosit în banda opusă, solidă.

În banda stângă va reveni Risto Radunovic, care nu a făcut parte din lot în prima etapă, după ce a acuzat stări febrile. Pe lângă Valentin Crețu și de Sorin Șerban, nu va mai apărea în echipa de start nici Denis Haruț, pentru că FCSB are deja un înlocuitor, Rachid Bouhenna, care a început pregătirile cu echipa după o perioadă în care s-a antrenat singur, aflat în recuperarea de după o accidentare, sau Joonas Tamm.

Lui Denis Haruț, Gigi Becali i-a reproșat jocul de pase și a recunoscut că regretă că l-a adus pe un salariu lunar de 15.000 de euro lunar, și Ianis Stoica.

De asemenea, Adrian Șut își va relua în următoarele partide locul din formula de start, unde la meciul cu U Cluj a fost preferat Malcom Edjouma, scos la pauză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5217 secunde