Becali intervine în scandalul bisericii care urmează să fie dărâmată: "O să vorbesc eu cu primarul! O dărâm și fac alta, frumoasă, cu turle"

2946
1
Becali intervine în scandalul bisericii care urmează să fie dărâmată:
Gigi Becali a vorbit în direct la Realitatea PLUS despre situația bisericii din Constanța care ar urma să fie dărâmată. Omul de afaceri este dispus să construiască el o altă biserică.

"Dacă s-a construit ilegal, normal ar trebui să se facă niște acte că să intre în legalitate. Dacă a dat judecătorul așa, nu ai ce face. Trebuie să se salveze sfântul altar. Teodosie să ia măsuri să facă un mic paraclis și după aia să se demoleze, dar acolo sfântul altar să fie protejat, nu ai cum să treci peste. Asta e părerea mea. Sau să se ajungă la o concluzie cu primarul din Constanța, o să vorbesc și eu cu el, că să facă o biserica nouă, una frumoasă, peste asta, că asta nu e o biserica frumoasă din ce văd eu la televizor. O să vorbesc cu primarul dacă e el de acord eu o dărâm eu și fac altă în locul ei, biserica adevărată, frumoasă, cu turle. O să iau legătură cu primarul. Biserica nu se demolează așa că bagi buldozerul în ea, se demolează așa cum spun sfintele canoane", a declarat Gigi Becali la Realitatea PLUS.





Comentează știrea

Ion
12 iunie 2022
comunitatea locala

Daca tot e darnic, sa faca dl Becali un spital,sau o scoala! Asa ajuta comunitatea , Nu prin constructia de biserici!

Pagina a fost generata in 1.0754 secunde