Gigi Pambuca, ales președinte al Asociației Județene de Lupte

1201

Articole de la același autor

Adunarea generală de alegeri a Asociației Județene de Lupte Constanța, desfășurată, ieri, la vila "Fonzi" din Mangalia, a desemnat conducerea din următorii patru ani a asociației.

Reprezentanții celor cinci cluburi cu drept de vot (CS Farul, LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța, Hercules Constanța, CS Mangalia și CSS Medgidia) l-au ales în funcția de președinte, în unanimitate, pe omul de afaceri constănțean Gigi Pambuca (35 de ani), fost luptător de performanță în România și Italia.
"Mulțumesc cluburilor pentru încrederea acordată. Vreau să nu le înșel așteptările și să am la conducerea asociației o prestație cum am avut și ca sportiv. În primul rând, trebuie să ne punem la punct cu organizarea, să mobilizăm Consiliul Director pentru aducerea la normalitate a activității, astfel încât să fim pregătiți de la anul pentru toate competițiile. Vom analiza toate oportunitățile pentru a ne întări. Vom încerca să aducem noi sponsori și sper ca, în perioada mandatului meu, luptele constănțene să cucerească multe medalii și să facă performanță de vârf. Bineînțeles, în tot ce mi-am propus nu pot reuși singur, ci ajutat de colegii din Consiliul Director al AJL și de DSJ Constanța. Important este ca între toți membrii asociației să domnească acordul și înțelegerea, iar antrenorii să se implice mai mult. Vom încerca să promovăm și tehnicieni tineri", a declarat, pentru "Cuget Liber", noul președinte, care-l înlocuiește în funcție pe Vasile Dușu.
În celelalte posturi de conducere, au fost aleși: vicepreședinte - Lucian Popescu (Mangalia); director executiv - Ioan Giuglea (Constanța); secretar - Valentin Dobrin (Constanța); membri - Dragoș Dima (Mangalia), Ionel Luca (Mangalia), Daniel Toader (Medgidia), Ion Caraș (Constanța).
"Aștept de la noua conducere a asociației să fie lucrativă și să scoată din nou campioni internaționali, motivând secțiile de lupte ale cluburilor sportive constănțene", ne-a spus și Elena Frîncu, directorul executiv al DSJ Constanța, care a participat la adunare alături de Emil Ionescu Nechita, consilier sport DSJ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6876 secunde