Ion Oncescu, premiat cu 17.500 de euro pentru cele două titluri mondiale

180

Articole recomandate

Sportivul Ion Vlad Oncescu a fost premiat cu 10.000 de euro și 30.000 de lei pentru cele două titluri mondiale obținute în Canada - brațul drept și brațul stâng, la categoria 100 de kilograme, din cadrul Campionatelor Mondiale de skandenberg.
"Ceea ce am făcut mă bine-dispune și îmi voi aminti toată viața de performanțele realizate. Pentru anul viitor, îmi propun să câștig cu ambele brațe la categoria 110 kilograme", a spus Oncescu.
Sportivul a menționat că face skandenberg pentru sănătatea sa. "Fac skandenberg ca să câștig. O fac și pentru sănătatea mea. Este un sport care îmi place și sper să îl pot practica la același nivel și peste zece ani. Pentru mine, este indiferent dacă acest sport va deveni sau nu unul olimpic. Am realizat aceste performanțe fără să primim vreun ban de la stat. Este un lucru remarcabil, în condițiile în care sunt multe alte sporturi care mănâncă milioane de euro și nu aduc nici măcar o medalie", a completat Oncescu.
Președintele Asociației "Braț de Fier", Cristian Dulgheru, consideră că Oncescu a ajuns cu-noscut în toată lumea datorită celor două titluri mondiale.
"Ion Oncescu a ajuns deja cunoscut în toată lumea prin succesul obținut în Canada. Lumea a început să vorbească despre el ca despre o mare vedetă", a subliniat Dulgheru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.824 secunde