Gimnastele de la CSS1, printre remarcatele de la Memorialul "Mircea Frum"

1530

Articole de la același autor

Ediția a patra a Memorialului "Mircea Frum" a reunit, la Constanța, 26 de gimnaste de la șapte cluburi din țară (CSS1 Constanța, CSS1 Timișoara, LPS Galați, CSM Onești, CSS Gimnastică Focșani, Petrolul Ploiești și CSM Bacău). Organizatorul a fost Asociația Județeană de Gimnastică, în parteneriat cu DJST Constanța, CS Farul și CSS1 Constanța.
S-a concurat la două niveluri, III și IV, participând numai sportivele calificate la Campionatul Național individual. CSS1 a înscris în concurs, doar la nivelul III, șase fete, pregătite de Mirela Szemerjai, Petruța Mușat, Sorin Bechir și Cătălin Meran. Dintre constănțence, primele două clasate au fost Iulia Milea (locul șapte) și Elena Zeadin (locul opt), podiumul fiind ocupat de gimnaste de la Focșani, Onești și Timișoara. La acest nivel au concurat 19 sportive, nivelul IV fiind câștigat de o sportivă de la Petrolul.
"Ca și edițiile precedente, și cea din acest an a fost una reușită sub toate aspectele", a declarat, pentru "Cuget Liber", Clemența Garabet, directorul executiv al AJG Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1536 secunde