Gimnastele Farului au urcat de șase ori pe podium la Naționale

4818
CS Farul Constanța a cucerit șase medalii la Campionatul Național de junioare categoria a IV-a la gimnastică de la Focșani. Cel mai bun loc i-a aparținut Paulei Pintilie, care a ieșit campioană la sol (nivelul doi).
Pe treapta a doua a podiumului au urcat echipa (Ana-Maria Pașa, Corina Găianu, Carmen Glăvan, Teea Milea, Paula Pintilie și Georgiana Juravle) și Carmen Glăvan, la individual compus și sol (nivelul 1).
Aceeași Glăvan a cucerit și o medalie de bronz la paralele (nivelul 1), în vreme ce Georgiana Juravle a încheiat pe trei finala de la sărituri (nivelul doi).
Medaliatele de la Focșani sunt pregătite de Clemența Garabet, Daniela și Remus Nicolai, Camelia Voinea, Florin Uzum și Olimpia Popa.
La Focșani au participat și gimnastele de la CSS1 Constanța, cele mai bune rezultate fiind locul patru cu echipa (Mălina și Iuliana Milea, Aida Budac, Laura Tofan, Maria Holbură, Ștefania Trofin) și poziția a șasea de la individual compus, prin Elena Zeadin, care s-a calificat și în două finale, la paralele și bârnă, unde a ocupat locul opt. La individual, CSS1 a concurat cu încă trei mici gimnaste, Ana-Maria Stamen, Raluca Brutaru și Oana Niculai.
Fetele din echipă și Stamen sunt antrenate de Mirela Szemerjai, Sorin Bechir și Mădălina Hîrbu, iar de pregătirea lui Zeadin, Brutaru și Niculai se ocupă Cătălin Meran și Olga Didilescu.
Delegația constănțeană (Farul și CSS1) a fost cea mai numeroasă din concurs, Farul având 15 sportive, iar CSS1 zece. Asociația Județeană de Gimnastică a remarcat sponsorizarea pe care a primit-o de la o bancă din Constanța (director sucursală, Simona Boiangian).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3796 secunde