Și pe ploaie, și pe vânt, atleții de la "Ovidius" urcă pe podium

3205
Și pe ploaie, și pe vânt, atleții de la
Reprezentanții Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității "Ovidius" din Constanța au urcat de patru ori pe podium la Campionatele Naționale Universitare de la Cluj.
Iulian Geambazu a cucerit o medalie de aur la 200 m (timpul înregistrat - 22,01 s) și una de argint la 400 m (48,24 s), iar Bogdan Țucă a luat argint la 400 m garduri (52,20 s) și bronz la 400 m (48,30 s). Al treilea student de la "Ovidius" care a participat la întrecerea de la Cluj, Cosmin Amzuleanu, a încheiat proba de 100 m în 11,23 s, performanță care i-a adus poziția a patra.
"Având în vedere că vremea a fost foarte urâtă, lucru care a influențat negativ timpii obținuți, rezultatele sunt foarte bune. Au participat peste 200 de atleți, de la 21 de centre universitare din țară, întrecerea fiind una disputată. Cei trei reprezentanți ai Universității Ovidius au fost aleși în urma evoluțiilor de la ediția a zecea a Pontus Euxinus. Ne-am bucurat de sprijinul rectorului Universității, prof. univ. dr. Victor Ciupină, și al decanului FEFS, prof. univ. dr. George Stănculescu", a declarat, pentru "Cuget Liber", conf. univ. dr. Alin Larion.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2472 secunde