La Internaționalele de Atletism ale României, de la Constanța, se va decerna și trofeul omagial "Claudiu Bujin"

3062
La Internaționalele de Atletism ale României, de la Constanța, se va decerna și trofeul omagial
A 55-a ediție a Cam-pionatelor Internaționale de Atletism ale României va avea loc la pe stadionul "Farul" din Constanța, vineri, 4 iunie, de la ora 18.
Federația Română de Atletism a stabilit că întrecerea va reprezenta criteriu de verificare și selecție în vederea Campionatului European pe echipe, care se va desfășura pe 19 și 20 iunie, la Budapesta. Lotul care va pleca în Ungaria va fi supus aprobării Consiliului Federal, care va avea loc la 5 iunie, la Constanța.
Câștigătorii probelor de seniori vor fi premiați cu 1.000 de euro, în timp ce juniorii vor primi 500 de euro.
Probele de greutate, disc și ciocan vor avea loc la Snagov - Siliștea, deoarece instalația de nocturnă a stadionul "Farul" nu permite desfășurarea acestor concursuri.
Cu ocazia Campionatelor Internaționale se vor decerna și unele trofee omagiale: "Lia Manoliu" - disc feminin; "Ioan Soter" - înălțime (masculin și feminin), "Maria Cioncan" - 1.500 metri feminin, "Constantin Craiu" - feminine: triplusalt, 100 metri, 400 metri, 3.000 metri obstacole; masculin: 5.000 metri, 400 metri garduri și 200 metri, "Claudiu Bujin" - lungime masculin.

Vine Gabriela Szabo
Legat de această competiție, Direcția pentru Sport a județului Constanța va organiza mâine, de la ora 11, la restaurantul "Sport", o conferință de presă, la care va participa și fosta mare campioană Gabriela Szabo, vicepreședinte al FRA, membră a Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, membră a Federației Internaționale de Atletism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0437 secunde