Sâmbătă, la Tulcea, Delta - FC Farul 3-0 (1-0)

"Marinarii" sunt cu nervii la pământ

3977
Într-un meci marcat de ocazii de ambele părți, scorul a fost 1-0 până aproape de final. Gazdele s-au desprins în minutele 88 și 90, într-un moment în care constănțenii jucau în inferioritate numerică.

Măcinați de problemele de la club, cu mari nemulțumiri financiare, plecați la meci în dimineața partidei, cu pregătire precară și fără perioadă de cantonament, "marinarii" au încercat să-și respecte blazonul și la Tulcea, în fața unei echipe care a jucat cu ambiția de a o bate pe Farul, în ciuda absenței a patru oameni de bază.
Cu atâtea probleme pe cap, "marinarii" n-au evoluat totuși rău mare parte din meci, au avut și ocazii, partida decizându-se în ultimele două minute, din două faze fixe, după ce Farul rămăsese în zece oameni, prin eliminarea lui Vlas. Practic, jocul s-a rupt după acest eveniment.
Constănțenii au fost aproape de gol încă din prima parte, Prodan țintind chiar rădăcina barei la 0-0 (18). După ocazia lui Petean (25), gazdele au înscris în minutul 31, norocos însă, după ce Pătrașcu s-a interpus la șutul lui Borza, iar mingea a luat boltă. La acest scor, Farul a ratat de două ori egalarea, repriza încheindu-se cu Delta în avantaj.
După pauză, Cristocea a avut egalarea aproape (61), iar L. Ștefan (58) și Borza (70) au dat cu piciorul desprinderii. A venit însă minutul 77, când Vlas și-a lăsat echipa în inferioritate numerică (roșu direct), după ce l-a lovit pe Borza, care avusese o intrare tare la el.
"Jucătorii sunt cu psihicul la pământ. Au o stare de nervozitate excesivă. Vlas nu s-a putut stăpâni, dar toți băieții sunt la fel, nu numai el. Farul este în derivă, traversăm o situație critică", a declarat directorul tehnic al Farului, Dennis Șerban.
Rămași în zece, "marinarii" au avut o ultimă răbufnire, prin același Cristocea (78), dar în final au cedat, puși la pământ de Liviu Ștefan, care a înscris cu capul, după un corner (88) și, specialitatea casei, a transformat o lovitură liberă în minutul 90.

Delta (antrenor, Constantin Gache): Pârvu - Peteleu, Mișelăricu, L. Ștefan, V. Crețu (60 Macare) - Petean, Postelnicu, Lucan, N. Crețu (73 Filip) - Borza (85 Mărginean), Costescu.

FC Farul (director tehnic, Dennis Șerban; antrenor, Gică Butoiu): Vlas - Mățel (cpt.) (78 Ignat), Ninu, Pătrașcu, Gaston - D. Prodan (65 Doicaru), Larie (77 Sardescu), Cristocea, Mansur - Pantelie, Fatai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5881 secunde