HALEP AJUTĂ AUSTRALIA! "De fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill, voi dona 200 de dolari"

113
HALEP AJUTĂ AUSTRALIA!

Articole recomandate

Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care donează bani pentru victimele incendiilor din Australia, însă dacă majoritatea vor contribui în urma așilor de la meciuri, românca va da bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill, scrie HotNews. "Știți că iubesc Australia, dar știți și că nu dau mulți ași. Vreau să ajut și promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Așa sigur voi strânge mulți bani", a scris Halep pe Twitter.

La scurt timp după anunțul Simonei Halep, Darren Cahill a venit cu o completare, tot printr-o postare pe rețelele sociale.

"Bine jucat, Simona! Și eu voi da cu tine câte 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă. Așa că, pentru prima dată, voi spune 'Bravo'!. Sufletele noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgență și de toate familiile afectate", a răspuns imediat și Darren Cahill.

Lumea tenisului, aflată în Australia pentru debutul sezonului, s-a mobilizat în vederea strângerii de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetație, a doua zi după apelul lansat în acest sens de Nick Kyrgios. Președintele Tennis Australia Craig Tiley a anunțat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei și la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

De la începutul lunii septembrie, cel puțin 18 persoane au murit și alte mii au fost evacuate din cauza incendiilor din Australia.

Organizatorii turneelor de tenis din Australia au anunțat că experți medicali vor supraveghea condițiile de joc și meciurile vor fi suspendate dacă este cazul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4144 secunde