Handbal / Enis Murtaza: „Încercăm să vedem în fiecare zonă a României potențiali componenți ai lotului de cadeţi”

208
Handbal / Enis Murtaza: „Încercăm să vedem în fiecare zonă a României potențiali componenți ai lotului de cadeţi” - 1-1634722910.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul lotului naţional de handbal-cadeţi (jucători născuți în 2006-2007) al României, constănţeanul Enis Murtaza, a fost prezent la acţiunea de la Suceava, organizată de Federaţia Română de Handbal în cadrul programului „Plan Talent”.

„E un proiect pe care așteptam să-l reluăm. Încercăm să vedem în fiecare zonă a României potențiali și viitori componenți ai lotului. E un proiect bun pentru a monitoriza copiii și a-i verifica în anumite momente ale anului”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal, antrenorul Enis Murtaza, cel care îndeplineşte şi funcţia de secund al HC Dobrogea Sud II.

„Toate cluburile din Moldova au făcut o mobilizare generală. Antrenorii au trimis la Suceava cei mai buni copii de la toate cluburile. Programul început cu patru ani în urmă are ca obiectiv descoperirea și monitorizarea copiilor cu cele mai bune calități pentru o arie cât mai largă de selecție pentru loturile de juniori și cadeți ale României. Cu cât aria de selecție e mai mare, cu atât calitatea loturilor este mai ridicată”, a adăugat Vasile Boca, antrenor la Clubul Sportiv Universitar din Suceava, coordonator al proiectului „Plan Talent” pentru zona Moldovei.

Proiectul „Plan Talent” continuă în alte trei zone ale României, după următorul program: 24 octombrie - Timișoara, 30 octombrie - Baia Mare, 31 octombrie - Sighișoara.

Foto: Federaţia Română de Handbal / frh.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3821 secunde