Handbal, Liga Campionilor / HCM Constanța - Veszprem 27-37, scor final

321
1
Handbal, Liga Campionilor / HCM Constanța - Veszprem 27-37, scor final - handballball514-1349296307.jpg
HCM Constanța, campioana României la handbal masculin, a fost învinsă în al doilea meci din noul sezon al Champions League, maghiarii de la Veszprem câștigând la o diferență de 10 goluri, scor 37-27.
 
Ajunsă tocmai în Polivalenta din București, după ce a jucat în Ligă la Buzău, campioana din Constanța a început bine partida cu Veszprem, una dintre formațiile favorite la calificarea în optimile competiției. În minutul 12, românii aveau un avans de două goluri pe tabelă, însa au urmat 10 minute de coșmar în care maghiarii au revenit egalând și preluând conducerea.
La pauză, HCM-ul era condusă clar, cu 7 goluri, scor 19-12. Din păcate, în partea secundă s-a mers mult "cap la cap" pe tabelă, campionii noștri neputându-se apropia de unguri. Aceștia au profitat chiar de o serie de eliminări din tabăra HCM-ului și au încheiat jocul cu un avans consistent, de 10 goluri, scor 37-27. HCM Constanța evoluează în grupa B a Ligii Campionilor, alături de THW Kiel - campioana Europei, Atletico Madrid - vicecampioana Europei, MKB Veszprem, Celje Pivovarna și IK Savehof.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2948 secunde