HCM Constanța, pregătită de al doilea meci în Liga Campionilor

352
HCM Constanța, pregătită de al doilea meci în Liga Campionilor - handbalhcmsanktpetersburg69-1349030822.jpg
HCM s-a impus, ieri, la Sala Sporturilor, scor 34-28, în derby-ul cu HC Odorhei, din etapa a III-a a Ligii Naționale de handbal masculin, întâlnire care reprezintă ultimul test al constănțenilor dinaintea partidei cu Veszprem, din Liga Campionilor, programată pentru miercuri. 


Campioana României a păstrat tradiția din ultimele cinci sezoane și a învins, 34-28, pe teren propriu, pe HC Odorhei, formație care trage, de asemenea, pentru titlu în acest sezon. Elevii lui Zvonko Sundovski au efectuat, astfel, ultimul test dinaintea partidei cu Veszprem, din Liga Campionilor, meci care se anunță extrem de dificil și care se va juca miercuri, la București, de la ora 20.00, în Sala Polivalentă. 
Echipa va ajunge azi după-amiază în București, la Rin Grand Hotel, și va face un antrenament în Polivalentă în intervalul 19.30-21.00. HCM se va antrena și marți, de la ora 19.00. 
Biletele pentru acest meci se vor putea cumpăra de pe site-ul www.myticket.ro și vor fi distribuite prin rețeaua de magazine Diverta din țară, precum și la magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului din București. Ele vor fi disponibile și la sală, în ziua meciului, începând cu ora 16.00. Intrarea generală este de 15 lei. 


Iată formația folosită în meciul cu Odorhei de Zvonko Sundovski, intervențiile și marcatorii: Popescu (15 intervenții), Stănescu (5) - portari; Humet (6 goluri), Sadoveac (5), Buricea (5), Criciotoiu (4), Cutura (3), Toma (3), Dragicevic (3), Sabou (2), Csepreghi (2), Val Sancho (1) - marcatori. Au mai evoluat: Șimicu, Stavrositu, Angelovski. 
Rezultatele din celelalte meciuri ale etapei a III-a: CSM București - U Cluj 33-17, CS Caraș Severin - Dinamo București 30-23, Potaissa Turda - Poli Timișoara 27-25, Pandurii Tg. Jiu - U Bucovina Suceava 26-27. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3935 secunde