Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud și-au reluat pregătirile

211
Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud și-au reluat pregătirile - handbalistii-1531752930.jpg

Articole de la același autor

După câteva săptămâni de vacanță, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța s-au reunit, ieri după-amiază, la Sala Sporturilor, pentru a-și relua pregătirea în vederea noii stagiuni. 


Un sezon care se anunță a fi plin de evenimente, în condițiile în care echipa constănțeană va fi angrenată pe trei fronturi: campionat, Cupa României și Cupa EHF.


"După ce, anul trecut, am cucerit două trofee - Supercupa și Cupa României - și am avut un parcurs european onorabil, fiind singura echipă din România care a învins o formație germană într-un meci oficial (n.r. - doar un singur gol i-a lipsit HCDS-ului pentru a elimina gigantul Magdeburg), pornim la un nou drum, încrezători că vom face performanță. Vă așteptăm alături de noi, să ducem mai departe tradiția handbalului constănțean", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 


Cu prilejul reluării antrenamentelor, au fost prezentate și noile achiziții: portarul bielorus Viacheslav Saldatsenka, pivotul Marius Mocanu, interul georgian Irakli Chikovani și centrul croat Janko Kevic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.46 secunde