Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud așteaptă cu nerăbdare partida din deplasare, cu Dinamo

170
HC Dobrogea Sud așteaptă cu nerăbdare partida din deplasare, cu Dinamo - hcds-1568314122.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a intrat în febra meciului cu Dinamo București, programat duminică, de la ora 15.30, în sala "Dinamo" din Capitală. Elevii antrenați de Zvonko Sundovski și George Buricea au un moral bun înainte de partida cu "câinii roșii", după ce s-au calificat în turul al doilea al Cupei EHF, eliminându-i pe turcii de la Antalyaspor. 


"Meciul cu Dinamo va fi foarte greu, știm că acolo nu câștigă nimeni. Dar, indiferent ce vom face la București, mai sunt meciuri importante, vine Făgărașul la Constanța, apoi mergem la Focșani. Sunt meciuri pe care trebuie să le câștigăm, trebuie să adunăm puncte în campionat. Băieții trebuie să capete încredere în forțele proprii, în jocul lor, pentru că avem jucători buni, care au fost de nerecunoscut în unele meciuri tocmai din lipsă de încredere", a declarat antrenorul secund al HCDS, George Buricea. 
În primele două etape din Liga Națională, echipa de pe litoral a suferit două înfrângeri, cu Minaur (la Baia Mare) și Potaissa Turda (la Constanța). Urmează duelul cu Dinamo, de la București, apoi cele cu CSM Făgăraș (la Constanța, 22 septembrie), CSM Focșani (deplasare, 28 septembrie) și CSM Vaslui (la Constanța 2 octombrie), înainte de primul meci din turul II al Cupei EHF, cu Csurgoi KK, programat pe 5 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5403 secunde