HC Dobrogea Sud Constanța l-a transferat pe Ionuț Iancu

573
HC Dobrogea Sud Constanța  l-a transferat pe Ionuț Iancu - hcdobrogea-1535647137.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului HC Dobrogea Sud Constanța a anunțat transferul portarului Ionuț Iancu (24 de ani), ultima dată jucător la Tatabanya KC (Ungaria).

Nu este prima dată când internaționalul român evoluează la Constanța. În anul 2012-2013, acesta a jucat pentru HCM Constanța, sub comanda actualului antrenor Zvonko Sundovski. Apoi, între 2013 și 2017, antrenat de același Sundovski, a apărat buturile CSM-ului București.

Iarna trecută, HCDS a încercat achiziționarea portarului născut la Ploiești, însă Tatabanya a solicitat o sumă de transfer prea mare.

Actualmente, în lotul constănțenilor se mai află alți trei portari: Nikola Mitrevski, Dan Vasile și Viacheslav Saldatsenka.

Chiar dacă pare un transfer ce aglomerează postul de portar, team-managerul Branislav Angelovski a lăsat să se înțeleagă faptul că principalul Zvonko Sundovski va avea ultimul cuvânt privind alegerea portarului potrivit.

"Avem în echipă patru portari foarte buni, iar antrenorul nostru este singurul care va decide pe cine folosește. El poate spune de cine are nevoie și de cine nu. Pot apărea anumite surprize în zilele următoare", a declarat Angelovski.

Prima etapă a Ligii Naționale este programată miercuri, 5 septembrie, când HC Dobrogea Sud va întâlni pe Dinamo București, în Sala Sporturilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4557 secunde