Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, deplasare dificilă la CSM Focșani

162
HC Dobrogea Sud, deplasare dificilă  la CSM Focșani - hcds-1569337480.jpg

Articole de la același autor

 Handbal Club Dobrogea Sud a înregistrat, sâmbătă, prima victorie din actuala ediție de campionat, 35-23, la Sala Sporturilor, cu CSM Făgăraș. Echipa de la malul mării se pregătește acum pentru partida din deplasare, cu CSM Focșani, meci care va avea loc sâmbătă,

28 septembrie.

Cu un plus de moral, după victoria din meciul cu CSM Făgăraș, dar și cu doi jucători câștigați pentru Liga Zimbrilor - brazilianul Chiuffa și noua achiziție Ionuț Rotaru, formația pregătită de Zvonko Sundovski și George Buricea se pregătește temeinic pentru a se întoarce cu toate cele trei puncte puse în joc la Focșani.

Venirea lui Rotaru, un centru cu mare experiență în Liga Zimbrilor, va aduce cu siguranță mai multă consistență la 9 metri, unde antrenorii constănțenilor au avut puține soluții în primele trei etape.

"Ne așteaptă un meci extrem de greu. CSM Focșani nu a pierdut niciun meci până acum. Anul trecut, cu o echipă foarte bună, am câștigat pe final, în ultimele trei minute. Trebuie neapărat să venim cu puncte din deplasarea aceasta", a declarat antrenorul secund al HCDS, George Buricea.

HC Dobrogea Sud a făcut un salt de patru locuri în campionat, ajungând pe poziția a 10-a. Etapele următoare, cu CSM Focșani și CSM Vaslui, sunt foarte importante, pentru că pot duce echipa constănțeană pe primele poziții ale clasamentului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.43 secunde