HC Dobrogea Sud întâlnește, astăzi, Potaissa Turda, în derby-ul Ligii Naționale

287
HC Dobrogea Sud întâlnește, astăzi, Potaissa Turda, în derby-ul Ligii Naționale - hcdobrogea-1479311906.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța joacă, astăzi, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor, împotriva ocupantei locului trei din Liga Națională, AHC Potaissa Turda, într-o partidă din etapa a Xll-a. 


Formația pregătită de Djordje Cirkovic și Marko Sesum este într-o formă de zile mari, după ce a câștigat al 11-lea meci consecutiv din campionat, perioadă în care a trecut pe lista victimelor cele mai puternice echipe din țară - Dinamo, Odorhei sau Steaua. Președintele-jucător al HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu, își dorește foarte mult ca pe această listă să intre și echipa din Turda, însă este conștient că este o partidă extrem de dificilă. 


"Potaissa este una din cele mai puternice echipe din Liga Națională și va veni la Constanța să obțină toate cele trei puncte. Va trebui să fim foarte concentrați și să speculăm cât mai multe oportunități, deoarece ne dorim foarte mult să continuăm această serie foarte bună de victorii. Mă bucură foarte tare faptul că nu întâmpinăm probleme de natură fizică și suntem refăcuți și pregătiți să ne impunem jocul care să ne aducă cele trei puncte. Sper ca și publicul să fie alături de noi și să ne încurajeze, așa cum ne-au obișnuit, și împreună să obținem un nou succes", a declarat Ionuț Stănescu. 


Prețul unui tichet de acces la această partidă este de 10 lei. Cei care nu pot ajunge la sală pot viziona partida în direct pe Digi Sport 3 și Dolce Sport 2. 


Clasament: 1. HC Dobrogea Sud (30 p), 2. Dinamo (26 p), 3. Potaissa Turda (25 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud face apel către suporteri
Pagina a fost generata in 0.6068 secunde