HC Dobrogea Sud mulțumește suporterilor. "Au fost fantastici!"

233

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța a trecut cu bine peste meciul secund cu Dinamo București, din faza sferturilor de finală al play-off-ului Ligii Naționale, într-o Sală a Sporturilor arhiplină, după un succes entuziasmant, scor 27-20 (12-9), egalând astfel scorul general, 1-1.

Cel mai bun jucător al meciului a fost portarul gazdelor, Nikola Mitrevski - 18 intervenții, ajutat de o apărare coordonată excelent de Velko Markoski și Sabin Ignat. Golurile au fost marcate de Laurențiu Toma (7), Dalibor Cutura (5), Dejan Malinovic (5), Stevan Vujovic (4), George Buricea (3), Zoran Nikolic (2) și Sabin Ignat (1). Au mai pus umărul la victorie Predrag Vujadinovic și Mihai Rohozneanu.

"Am făcut cu toții un meci minunat. Apărarea s-a descurcat excelent, publicul a fost senzațional, iar noi ne-am mobilizat pentru a câștiga. Scorul la general este 1-1. Meciul decisiv va avea loc la București. Acolo se poate întâmpla orice, însă presiunea este pe umerii lor. Noi vom merge să câștigăm", a declarat extrema dreaptă Laurențiu Toma.

A fost și șansa altor jucători de a demonstra că merită să facă parte din echipă. Aflat sub semnul întrebării, Dejan Malinovic a făcut un meci mare, suplinindu-l exemplar pe accidentatul Nikola Crnoglavac. După spusele team managerului Branislav Angelovski, prin această evoluție, și-a câștigat prezența în echipă și în sezonul următor.

Și președintele HCDS, Ionuț Stănescu, a ținut să mulțumească personal celor prezenți în Sala Sporturilor, pentru devotamentul și dragostea arătată pentru acest club.

"A fost o seară minunată. Ne-am luat revanșa în fața celor de la Dinamo și, mai mult de atât, am arătat că putem învinge campioana din acest sezon. Cu ajutorul suporterilor, care au fost fantastici! Este o victorie importantă pentru Constanța, după Supercupă și Cupa României. O victorie care ne face să visăm în continuare la titlu", se anunță în mesajul acestuia.

Meciul decisiv va avea loc duminică, 29 aprilie, de la ora 15.30, în sala "Dinamo" din București.

În două dintre cele patru sferturi, situația este clară: Potaissa Turda și Steaua București s-au calificat după primele două jocuri, împotriva Dunării Călărași, respectiv CS Baia Mare. Confruntarea dintre CSM București și Politehnica Timișoara se va decide în decisiv, la București.

v v v

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal s-a reunit, vineri, pentru a supune la vot corectarea textului privind criteriile valorice pentru jucătorii străini. Au răspuns afirmativ 14 membri. În final, regula rămâne aceeași: primii doi jucători străini au drept de transfer fără îndeplinirea criteriilor valorice; începând cu al treilea jucător străin, au drept de transfer jucătorii care se regăsesc în rapoartele de joc ale echipelor care s-au clasat pe locurile 1-10 la ultima ediție a Campionatelor Mondiale sau Europene pentru seniori, s-au clasat pe locurile 1-10 la Jocurile Olimpice (cu condiția să nu fi trecut mai mult de doi ani calendaristici de la disputarea ultimei ediții a JO), au participat la cel puțin o ediție din ultimii doi ani a Final Four-ului Ligii Campionilor sau EHF.

Data limită este 27 aprilie, în care cluburile pot face dovada că au semnat contracte noi cu jucătorii străini, după criteriile valorice aflate în vigoare pentru sezonul 2017-2018. Se acceptă prelungirea contractelor aflate în derulare, perioada de prelungire fiind stabilită de comun acord de către părți, precum și încheierea unor noi contracte sau anexe la contracte. Termenul limită pentru a se face dovada este tot 27 aprilie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5334 secunde