HC Dobrogea Sud și HC Farul, susținute financiar de Consiliul Local

276
1

Articole de la același autor

Cu doar o săptămână înainte de startul Diviziei A la handbal masculin, iată că iese soarele și pe strada echipelor constănțene. Ieri, consilierii locali ai municipiului Constanța au decis să aprobe bugetul pentru cele două echipe de handbal masculin înființate în această vară. 


HC Dobrogea Sud, echipă care a păstrat lotul formației HCM Constanța și care țintește încă din primul an promovarea în Liga Națională, a primit un buget de 1 milion de lei, aceasta fiind și suma cerută inițial de club. 


"Acești bani vor fi folosiți pentru pre-gătire, chirie la sală, cantonamente și deplasări, precum și pentru plata per-sonalului și toate nevoile pe care le va mai avea clubul. Constanța merită să fie din nou în Liga Națională și vom face tot ce este cu putință pentru a ne atinge obiectivul", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele HCD, Ionuț Stănescu. 


De asemenea, și HC Farul va fi finanțată de Consiliul Local cu suma de 800.000 lei. Primarul Decebal Făgădău a explicat faptul că HCD a primit o sumă mai mare, deoarece obiectivul echipei este de a promova în Liga Națională, în timp ce HC Farul are ca și scop pregăti-rea juniorilor pentru seniorat. Făgădău a mai adăugat că, anul viitor, în funcție de performanțele echipelor, bugetul poate fi modificat. 


Tot ieri, a avut loc și tragerea la sorți a programului Diviziei A la handbal masculin. Conform regu-lamentului, echipele din același oraș se întâlnesc încă din prima etapă. Gazda confruntării va fi HC Farul. Partida se va disputa duminică, la Sala Sporturilor, ora urmând a fi stabilită în această săptămână. 


"Este un meci de început, pe care trebuie să-l câștigăm. Partida cu HC Farul era inevitabilă. Noi vrem să obținem victoria", a mai adăugat Stănescu. 


Veteranii de la HCD nu vor să piardă niciun meci și nici nu prea au cum, fiind văzuți de mai toată lumea favoriți la promovare. Micul derby constănțean va fi totuși un meci dificil pentru elevii lui Eden Hairi. 


"Eu cred că cel mai bine este să stabilim ora de comun acord. Cel mai probabil va fi de dimineață. Pentru noi, sperăm că va fi o experiență utilă. Vrem să învățăm de la cei mai buni. Sperăm să facem un meci frumos", a afirmat antrenorul HC Farul. 


Comentează știrea

constantean
1 septembrie 2015
Bani cheltuiti aiurea!

Constantenii nu beneficiaza de reduceri la gigacalorie, in schimb ne înscriem cu doua echipe de handbal la baieti si una la fete! Am citit ca s-au alocat 1000000 de lei pentru o echipa si 800000 lei pentru cealalta! Pentru echipa de fete nu am vazut bvugetul. Chiar asa bani multi avem, de ne permitem doua echipe de baieti???? In schimb orasul ete vai de el!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7072 secunde