HC Dobrogea Sud, victorie fără emoții în primul amical. Celelalte două, amânate!

356
1

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a jucat, ieri, primul său meci în Sala Sporturilor. Constănțenii au primit vizita noii promovate CSU Danubius Galați, pentru  a-și măsura forțele într-un amical. 


Gazdele s-au impus încă din primele minute, iar la pauză aveau un avans de opt puncte, scor 19-11. Constănțenii au mărit ecartul în a doua parte a jocului și au menținut distanța (22-12, 24-14, 29-18, 33-23). La fluierul final, tabela a indicat 35-24 pentru HCD. 


Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Rakcevic. Alături de veteranii Cutura, Buricea, Toma, Angelovski și Săulescu, au mai intrat și tinerii Alexandru Bologa, Claudiu Subțirică și Bogdan Munteanu, fiecare din ei reușind să înscrie în poarta adversă. 


HCD nu se pregătește doar de promovarea în Liga Națională, ci vrea să participe și în Cupa României. 


"Ne bucurăm că am avut parte de un meci frumos, cu o echipă din prima ligă, o echipă nou promovată. Știm că va fi un an greu pentru noi, pentru că nu suntem obișnuiți cu liga a doua, dar vom face eforturi să promovăm și gândurile noastre se îndreaptă către Cupa României. Ne pregătim să facem o figură frumoasă și să ajungem cât mai sus. Ne dorim ca încă de la anul să pornim cu dreptul și să jucăm în cupele europene", a declarat Laurențiu Toma.


Partida s-a disputat în miezul zilei, iar jucătorii au avut de luptat nu doar cu adver-sarul, ci și cu căldura din sală. Deși a fost doar un meci de verificare, suporterii au ținut să le fie aproape handbaliștilor constănțeni încă de la început. 




HCD mai avea programate încă două amicale în această săptămână, cu CSM Ploiești, însă acestea nu se vor mai disputa. 


"Din păcate, fiind Sfânta Maria și multă lume a venit în vacanță pe litoral, nu s-au mai găsit locuri de cazare și partidele s-au amânat. Sperăm să jucăm săptămâna viitoare încă două meciuri cu Ploieștiul", a adăugat Toma. 


Tinerii jucători veniți în această vară la Constanța s-au acomodat alături de echipă și își doresc să evolueze în cadrul acesteia. 


"Vrem să jucăm cât mai mult în fiecare meci și să demonstrăm ce putem. Vrem să învățăm cât mai mult de la jucătorii cu mare experiență", a declarat tânărul Alexandru Bologa, venit de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare. 


Comentează știrea

Cosmin
13 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4528 secunde