Divizia A la handbal masculin

HC Farul pierde, la Iași, derby-ul pentru promovare

312
HC Farul pierde, la Iași, derby-ul pentru promovare - hcfarul-1494774085.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Farul Constanța a fost învinsă, ieri, în deplasare, de Politehnica Iași, scor 22-23 (9-10), și este foarte aproape de a pierde prima poziție în clasamentul Diviziei A, Seria A. 


În urma acestei înfrângeri, trupa pregătită de Eden Hairi stă la mâna rezultatelor. Ieșenii s-au apropiat la doar două puncte de HC Farul, însă mai au un meci de disputat, în deplasare, cu HC Buzău, ocupanta locului 4. Dacă se impune, CS Poli Iași promovează direct în Liga Națională, iar HC Farul va fi obligată să participe la un turneu de baraj, alături de alte cinci formații, ce vor fi împărțite în două grupe, iar primele clasate vor ajunge pe prima scenă a handbalului românesc. 


Juniorii de la HC Farul au reușit să cucerească medaliile de bronz la turneul final al Campionatului Național, după ce au învins, în finala mică a competiției, pe HC Potaissa Turda, scor 29-25 (11-14).


În finala mare, favorita la câștigarea titlului, Știința Bacău, și-a respectat blazonul și a trecut de CSM București, scor 24-21. 


În finala pentru locurile 5-6, CSS 1 Constanța, formație pregătită de Lăcrămioara Ilie, Yuksel Osman și Mariana Solomon, s-a impus în fața celor de la CSS Odorhei, scor 29-28. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5992 secunde