HCDS s-a întors mai devreme din cantonamentul de la Sfântu Gheorghe

211
HCDS s-a întors mai devreme din cantonamentul de la Sfântu Gheorghe - hcdsrevenire-1564601463.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a renunțat la cele două meciuri amicale pe care trebuia să le dispute astăzi și mâine împotriva celor de la Știința Bacău, în sala "Sepsi Arena" din Târgu Mureș, acolo unde constănțenii au efectuat un cantonament.
Echipa antrenată de Zvonco Sundovski a revenit, marți, la Constanța, din cauza numeroaselor accidentări pe care le-au suferit unii dintre jucătorii din lot. 


Așadar, HCDS se va pregăti la malul mării, în Sala Sporturilor din Constanța, iar apoi va pleca la București, unde pe 9 și 10 august va susține două meciuri amicale împotriva rușilor de la Spartak Moscova. 
În perioada 14-17 august, HC Dobrogea Sud va participa la turneul internațional de la Struga.
Pe 31 august sau 1 septembrie, Dobrogea Sud va evolua în turul întâi preliminar al Cupei EHF, împotriva turcilor de la CIP Travel Antalyaspor. 


În perioada 1-4 august, în stațiunea Venus, pe plaja "Banana Beach", va avea loc Campionatul Național de Beach Handbal pentru Juniori 1 și Juniori 2, masculine și feminine. La această competiție, HCDS va participa cu două echipe, lotul de Juniori 1 câștigând anul trecut Campionatul Național. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3211 secunde