HCM Constanța a marcat 46 de goluri în amicalul cu Bucovina Suceava

704
Echipa de handbal mas-culin HCM Constanța a sus-ținut, ieri dimineață, la Sala Sporturilor, cea de-a treia partidă (ultima) a seriei amicale în care adversară i-a fost prim-divizionara Bucovina Suceava.
După succesul (38-36) și înfrângerea (29-30) din jocu-rile de miercuri, de data aceasta, campioana României s-a impus categoric, cu scorul de 46-30 (21-17). Față de meciurile anterioare, antrenorii campioanei României i-au avut la dispoziție și pe cei șase internaționali - Ionuț Stănescu, Mihai Popescu, Laurențiu Toma, Alexandru Sabou, Marius Sadoveac și Alexandru Csepreghi -, care au participat, săptămâna trecută, cu naționala, la turneul din Finlanda.
Astăzi, HCM se deplasează la Bacău, unde handbaliștii antrenați de Zoran Kurteș și Eden Hairi vor disputa o "dublă" de pregătire, sâmbătă și duminică, în compania Științei.
Liga Națională de handbal masculin se va relua în data de 31 ianuarie, când HCM Constanța va întâlni, în deplasare, pe HC Odorhei.
Altfel, handbalistul maghiar Timuszin Schuch a jucat pentru naționala Ungariei în meciul cu Spania, de la Campionatul European 2010 din Austria, dar nu a marcat niciun gol, echipa sa pierzând cu scorul de 25-34.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Oltchim, repartizată în "grupa morții"
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Aduceți două puncte pe litoral!
Pagina a fost generata in 0.3647 secunde