HCM Constanța pierde finala Cupei României după aruncări de la 7 m

3258
HCM Constanța pierde finala Cupei României după aruncări de la 7 m - 9330944a9bf275cc794f08f00cb364d0.jpg
Echipa de handbal masculin HCM Constanța a pierdut finala Cupei României, disputată, sâmbătă după-amiază, la Brașov, în compania marii rivale UCM Reșița. Campioana a cedat cu scorul de 29-30, după aruncări de la 7 metri.
Desfășurată sub semnul echilibrului, prima repriză s-a încheiat cu avantaj fragil pentru HCM, 15-13. După pauză, Reșița a preluat inițiativa și conducerea pe tabelă, distanțându-se la trei goluri, cu patru minute înainte de final. Chiar dacă Sadoveac a ratat o aruncare de la 7 metri, Constanța a reușit să egaleze (26-26) in extremis, prin Buricea.
Astfel, câștigătoarea trofeului urma să se decidă după aruncările de la 7 m. Aici, HCM Constanța a trecut de la extaz la agonie. Sadoveac a marcat, Popescu s-a opus la execuția lui Ghionea (27-26), Csepreghi și Irimescu
și-au făcut datoria (28-27), nici Sabou, nici Vaidasigan nu au greșit (29-28). Din păcate, au urmat ratările lui Toma și Buricea, care l-au luat la țintă pe Antonaru, iar la ultima serie, Stan a adus victoria Reșiței, 30-29.
"Este destul de greu de acceptat să pierzi o finală la 7 metri, însă am arătat că avem valoare. Acolo sus, în Ceruri, Zoran Kurteș este mulțumit de cum am jucat, de cum am luptat. A fost o finală frumoasă. Trebuie să învățăm din greșeli și să mergem cu capul sus mai departe", a declarat Laurențiu Toma.
Așadar, HCM Constanța ratează eventul, în timp ce Reșița câștigă trofeul și va evolua în Cupa Cupelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3925 secunde