Fostul antrenor al HCM-ului, condus pe ultimul drum de jucătorii săi

Zoran Kurteș ne lasă moștenire spiritul de luptător

3026
Zoran Kurteș ne lasă moștenire spiritul de luptător - dd9316b0c48697b29b13d90c3c5e7e4d.jpg
Jale mare, ieri, la Novi Sad (Serbia). Antrenorul echipei de handbal masculin HCM Constanța, Zoran Kurteș, a fost înmormântat, la ceremonie fiind prezenți și componenții lotului, și membrii staff-ului conducător al campioanei României.
Împietriți de durere, familia, soția Desa, cei doi fii ai lui Zoran, fratele Goran, toți cei care l-au cunoscut și respectat, dar și simpli cetățeni ai orașului l-au condus pe ultimul drum pe fostul antrenor al HCM-ului. Tristețea nu poate fi reprodusă în cuvinte. Lacrimile și florile s-au scurs pe mormânt.
Pentru toți, amintirea lui Zoran Kurteș va rămâne veșnic vie. Dumnezeu avea nevoie de un antrenor în Ceruri și l-a ales pe cel mai bun. Zoran Kurteș ne lasă moștenire spiritul său de luptător și un proiect pe care cei care îl preiau au datoria de a-l duce până la capăt.
Zoran Kurteș vroia oameni puternici pe lângă el și sunt convins că jucătorii HCM-ului vor avea tăria de a depăși acest moment cumplit. La fel de sigur sunt că Toma și compania vor câștiga Cupa României (Brașov, 19-22 mai), iar trofeul îi va fi dedicat fostului lor antrenor. Iar când vor juca din nou în Liga Campionilor, băieții o vor face și pentru fostul lor antrenor.
Adio Zoran Kurteș, o să ne lipsești!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4457 secunde