HCM Constanța și Tomis încep aventura în Liga Națională

967
HCM Constanța și Tomis încep aventura în Liga Națională - 02f95f91ee1d5973115fb76229aadc81.jpg
Cele două echipe de handbal constănțene joacă sâmbătă în cuplaj, la Brașov, în direct la Digi Sport.

Prima etapă a Ligii Naționale de handbal, ediția 2010/2011, le prilejuiește reprezentantelor Constanței, sâmbătă, meciuri la Brașov. La masculin, HCM întâlnește, de la ora 19, Dinamo Municipal Brașov, în vreme ce fetele de la Tomis joacă, de la ora 17, împotriva Rulmentului Urban Brașov. Ambele partide se dispută în cuplaj, fiind televizate în direct de Digi Sport.
Cu un nou antrenor principal pe bancă, Jovica Cvetkovic, care va fi secondat de Eden Hairi și de o altă noutate, Alexandru Buligan, HCM vizează victoria, pentru a începe în forță un sezon în care are de apărat titlul național și de câștigat Cupa României, iar în Liga Campionilor și-a propus depășirea grupei. La Brașov, HCM nu îl va putea folosi pe Băiceanu, accidentat. Vor arbitra arădenii Octavian Fânață și Aurel Moldoveanu.
În întrecerea feminină, CS Tomis (antrenori, Ion Crăciun și Florin Cazan) și-a fixat ca obiectiv tot un loc de cupă europeană (pozițiile 3-5), deși, potrivit directorului sportiv Paul Alexe, "ne așteptăm să ne fie mult mai greu. Marea problemă e cea financiară, iar echipa a și pierdut câteva jucătoare importante. Suntem deficitari pe inter dreapta și avem ceva probleme și în centru". Disputa Rulmentul - Tomis le-a fost încredințată arbitrilor Georgian Băducu și Răzvan Voicu (ambii, din Buzău).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4307 secunde