Helmuth Duckadam nu a participat la sărbătoarea celor de la CSA Steaua. „Nu mi se pare normal”

144
Helmuth Duckadam nu a participat la sărbătoarea celor de la CSA Steaua. „Nu mi se pare normal” - duckadam-1683455838.jpg

Articole de la același autor

CSA Steaua a sărbătorit, duminică, 37 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, cea mai mare performanță înregistrată de un club de fotbal din România.

Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986, după 2-0 la loviturile de departajare cu FC Barcelona.

Helmut Duckadam, cel care a apărat patru lovituri de la 11 metri în finala de la Sevilla, nu a mers pe stadionul din Ghencea, unde foștii jucători ai Stelei au fost premiaţi la pauza meciului dintre CSA Steaua și Oțelul Galați, din etapa a șaptea a play-off-ului din Liga 2. Acesta a explicat motivul decizie sale.

„Nu am mers (n.r - în Ghencea) pentru că nu mi se pare normal. În momentul în care Clubul Armatei va hotărî să ne invite împreună cu soțiile la un restaurant să sărbătorim 7 mai, cu cea mai mare plăcere voi fi prezent. Să merg pe un stadion gol sau negol, să mă scoată la centrul terenului pentru 10 minute și să-mi dea o diplomă, nu cred că asta merităm. În altă ordine de idei, m-am săturat să fiu folosit în folosul politic și altele. Au trecut acele vremuri în care eram ușor de păcălit.

Eu sper să organizeze Bumbescu. Are o locație, sponsori și de toate, dar nu e o problemă dacă punem și noi 200-300 de lei, stăm cu familia într-o seară, ne mai aducem aminte de amintiri. M-aș bucura și aș fi primul prezent”, a spus Helmut Duckadam.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Sport : Helmuth Duckadam a fost externat
Pagina a fost generata in 0.3172 secunde