Horia Tecău a primit "undă verde" pentru JO de la Londra

344
Horia Tecău a primit
Tenismanul constănțean Horia Tecău a primit, ieri, din partea Federației Interna-ționale de Tenis (ITF), ) un loc pe tabloul principal de dublu la turneul din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra.
Tecău ratase clasarea directă, dar a primit locul în competiția olimpică din partea ITF, for care a decis să-i acorde un loc pe tabloul principal de simplu și lui Adrian Ungur, cei doi urmând a face pereche în proba de dublu la JO 2012.
Pe tabloul feminin de simplu, vor fi prezente Simona Halep, de la CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Irina-Camelia Begu, calificate conform poziției în clasamentul WTA. La dublu, România va fi reprezentată de perechile Irina-Camelia Begu / Monica Niculescu și Sorana Cîrstea / Simona Halep.
Este foarte probabil ca Horia Tecău să facă pereche cu una dintre cele patru românce la dublu mixt, dar tabloul va fi stabilit ulterior, cuplurile urmând a fi formate din jucători prezenți deja pe celelalte tablouri.
Meciurile de tenis se vor desfășura pe aceleași terenuri pe care se joacă, în această perioadă, turneul de la Wimbledon, la All England Club.
Câte 64 de jucători se vor afla pe tablourile de simplu și câte 32 de perechi pe cele de dublu, la JO. La dublu mixt, vor fi 16 perechi pe tablou.
ITF anunță că turneul de tenis de la JO va fi cel mai puternic de la reintroducerea acestui sport în familia olimpică, toți jucătorii de top urmând a fi prezenți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5794 secunde