FC Viitorul pleacă, astăzi, în cantonamentul din Turcia

452
2
După o săptămână de antrenamente la Ovidiu, jucătorii Viitorului Constanța, nou promovată în Liga I, pleacă, astăzi, într-un stagiu de pregătire, în Turcia.
Echipa pregătită de Cătălin Anghel își va stabili cartierul general în Kizilcahamam, o stațiune montană aflată la 70 kilometri nord de capitala Ankara. Sub comanda antrenorilor Cătălin Anghel, Norbert Niță, Constantin Gîrjoabă și Ciprian Prună, 32 de fotbaliști vor efectua cantonamentul din Turcia.
Golgeterul Viitorului din sezonul precedent, Vlad Rusu, nu face deplasarea astăzi, în Turcia, atacantul urmând a se alătura lotului abia vineri, deoarece joi își susține lucrarea de licență.
Conform informațiilor furnizate de Ciprian Mihai, ofițerul de presă al Viitorului, formația constănțeană va susține cinci meciuri amicale în cantonamentul din Turcia, după cum urmează: 1 iulie: Viitorul - Volga Novgorod (Rusia, locul 12 în prima ligă); 4 iulie: Viitorul - Sepahan (campioana Iranului); 7 iulie: Viitorul - CSKA Sofia (vicecampioana Bulgariei); 10 iulie: Viitorul - (o formație turcă de Liga a II-a); 11 iulie: Viitorul - Sivasspor (Turcia, locul 7 în prima ligă).

Comentează știrea

suporter FC Farul
27 iunie 2012
Informati-ne despre FC Farul 1920 Constanta

Este o datorie de 1 000 000 de euro catre domnul Gheorghe Bosanceanu care blocheaza tranzactia clubului FC Farul 1920 Constanta de la Giani Nedelcu catrea CJC si vrem sa stim adevarul !!! Se va solutiona acest caz ? Tineti-ne informati va rugam cu adevaratele stiri despre FC Farul asa cum ati facut-o intotdeauna !!! Nu est greu de tot sa trimiteti reporteri la stadion, la firma domnului Geani Nedelcu, la firma domnului Gheorghe Bosanceanu sau la CJC pentru a afla adevaratele raspunsuri Suporterii lui FC Farul vor sa stie adevarul si numai adevarul despre soarta clubului nostru care in 2020 face 100 de ani de existenta !!! Va multumim pentru atentie si asteptam stiri despre FC Farul !!!

suporter FC Farul
27 iunie 2012
salut

acesta este sectiunea sport :) Pentru mica publiciatate poti contacta administratorii site-ului Cuget Liber sau redactia pentru ca reclama ta sa apara in ziar Va multumim pentru atentie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4392 secunde