Sala "Tomis", luată cu asalt de micii "mușchetari"

465
Sala
Federația Română de Scrimă, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Asociația Județeană de Scrimă Constanța, organizează, în aceste zile, la Complexul Sportiv "Tomis" din strada Flă-mânda, o serie de evenimente în care protagoniști sunt mici "mușchetari".
Astfel, după Campionatul Național individual și pe echipe la floretă pentru copii, masculin și feminin, de astăzi și până sâmbătă, 30 iunie, vor avea loc întrecerile Campionatului Național individual și pe echipe la spadă pentru copii, masculin și feminin, urmate, între 1 și 4 iulie, de asalturile din cadrul Campionatul Național individual și pe echipe la sabie pentru copii, masculin și feminin.
Conform informațiilor furnizate de Claudiu Teliceanu și Mihai Orzan, director executiv, respectiv consilier Sport al DJST Constanța, la dueluri participă aproximativ 500 de sportivi, reprezentând 25 de cluburi din 10 județe. Printre grupările de profil care și-au trimis "mușchetari" pe litoral, se numără Steaua București, Dinamo București, CS Farul, CSS 1 Constanța, ACS Balestra, ACS Tesial, CS Riposta sau CS Quarto Engarde.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4127 secunde