Horia Tecău, eliminat din turneul Masters de la Miami

198
Horia Tecău, eliminat din turneul Masters de la Miami - horia-1617282245.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Marcelo Arevalo (El Salvador) a ratat calificarea în semifinalele probei de masculine de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, competiţie dotată cu premii în valoare totală de 3.343.785 dolari.

Tenismenul constănţean şi partenerul său au fost învinşi, în trei seturi, scor 7-6 (6), 3-6, 9-11, de cuplul britanic Daniel Evans / Neal Skupski, în sferturile de finală. Partida a durat o oră şi 54 de minute şi s-a decis în super tiebreak. Britanicii s-au desprins la 8-5, apoi Tecău şi coechipierul său au reuşit patru puncte consecutive şi au avut o minge de meci la 9-8, dar britanicii s-au salvat cu serviciul, impunându-se cu 11-9.

Graţie accesului în sferturile de finală, Tecău şi Arevalo, care au evoluat la Miami în premieră în această formulă, au primit un cec de 27.000 de dolari şi 180 de puncte ATP la dublu.

XXX

În schimb, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu s-a calificat în semifinalele Miami Open, după ce a învins-o, în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-3, pe spaniola Sara Sorribes Tormo, într-o partidă contând pentru sferturile de finală.

În vârstă de 20 de ani şi cotată cu a opta şansă la cucerirea trofeului, Bianca Andreescu o va înfrunta în penultimul act pe Maria Sakkari (Grecia), care a produs marea surpriză a competiţiei, reuşind să o elimine în sferturi, scor 6-0, 6-4, pe favorita nr. 2, japoneza Naomi Osaka. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5287 secunde