Horia Tecău, eliminat în optimile turneului de la Delray Beach

1064
Perechea Horia Tecău (România) / Andre Sa (Brazilia) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Delray Beach (SUA), com-petiție pe suprafață rapidă, inclusă în circuitul ATP World Tour 250 și dotată cu premii în valoare totală de 442.500 de dolari.
Deși fuseseră desemnați capi de serie nr. 4, tenismanul constănțean și partenerul său au pierdut, cu scorul de 2-6, 3-6, partida din optimi, disputată în compania cuplului James Carretani (SUA) / Jeremy Chardy (Franța), rămânând astfel numai cu premiul de consolare, în valoare de 2.330 de dolari.
Tecău și Sa nu sunt la primul eșec prematur pe 2010, ei fiind eliminați, tot în runda inaugurală, și din turneul de la Buenos Aires (Argentina), de săptămâna trecută.
Nici Victor Hănescu nu a avut mai mult succes în proba de dublu a turneului de la Acapulco (Mexic; zgură; premii totale de 955.000 de dolari). "Hăne" și coechipierul său, Dudi Sela (Israel), au fost învinși, în optimi, de Pablo Cuevas (Uruguay) și Fernando Gonzalez (Chile), scor 6-7 (3), 2-6. Pentru prezența pe tabloul principal, perechea româno-israeliană a primit 3.560 de dolari.
Hănescu va mai juca la Acapulco numai în proba de simplu, în care, în turul întâi, îl înfruntă pe portughezul Frederico Gil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Februarie 2010
Stire din Sport : Federer l-a depășit pe Jimmy Connors
Pagina a fost generata in 0.4778 secunde