Horia Tecău, în finala turneului ATP de la Hamburg, la dublu

167
Horia Tecău, în finala turneului ATP de la Hamburg, la dublu - horia-1626628689.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Kevin Krawietz (Germania) s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Hamburg (Germania), competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 1.030.900 de euro.

Cotaţi cu prima şansă la cucerirea trofeului, tenismenul constănţean şi partenerul său i-au învins, în semifinale, în două seturi, scor 6-3, 6-4, pe Jamie Cerretani (SUA) şi Hans Hach Verdugo (Mexic), după o partidă care a durat 68 de minute.

Pentru accesul în finală, perechea româno-germană şi-a asigurat un cec de 24.970 de euro şi 300 de puncte ATP la dublu. În ultimul act, adversari sunt Tim Puetz (Germania) şi Michael Venus (Noua Zeelandă), favoriţi nr. 2.

Horia Tecău şi Kevin Krawietz sunt la a patra finală în această formulă şi a doua pe zgură. Ei au obţinut singurul lor titlu împreună în iunie, la Halle (pe iarbă), după finale jucate la Rotterdam (hard) şi Barcelona (zgură).

XXX

Perechea Mihaela Buzărnescu (România) / Fanny Stollar (Ungaria) a câştigat titlul în proba de dublu din cadrul turneului WTA de la Budapesta (Ungaria), dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, după victoria, scor 6-4, 6-4, în faţa cuplului Aliona Bolsova (Spania) / Tamara Korpatsch (Germania).

Pentru Mihaela Buzărnescu, este al doilea titlu WTA la dublu, după cel obţinut, în 2018, la Strasbourg, alături de Raluca Olaru.

Mihaela Buzărnescu, jucătoare calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de simplu, şi Fanny Stollar au fost recompensate cu un cec de 10.300 de dolari şi 280 de puncte WTA la dublu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5066 secunde